Idrettsjus - nytt satsingsområde for Drøbakadvokatene

Det er få advokatfirmaer som har spesialisering på idrettsrettslige problemstillinger. Drøbakadvokatene har imidlertid valgt å satse på dette rettsområdet. Vi har bred erfaring i kontraktsrett og har ansatte med tidligere ansettelse hos juridisk avdeling i Norges Fotballforbund. Til høsten vil minst én av våre medarbeidere ta spilleragenteksamen hos Norges Fotballforbund for å få FIFA-lisensen på plass som et ledd i vår satsning.


Vi tilbyr bistand ved spilleroverganger, arbeidskontrakter og sponsoravtaler, samt øvrige idrettsrelaterte tvister. Vi bistår over hele landet. Lokal forankring, men advokatbistand både lokalt og på landsbasis.


Idretten opererer med sitt eget regelverk og en rekke komiteer og utvalg. Det er derfor helt sentralt å få juridisk bistand fra advokater som har god kjennskap til dette regelverket.


Du kan få en gratis og uforpliktende vurdering av din sak før du tar en avgjørelse på om du ønsker at oppdrag etableres. Ring gjerne advokatfullmektig Andreas Ringstad på telefon 932 58 855 eller send inn en henvendelse i kontaktskjemaet under.