KJØPSRETT - REKLAMASJON/HEVING BIL,BÅT,BOBILOG CAMPING

Drøbakadvokatene har, som et av få advokatselskaper i Norge, spesialisert seg på saker som omhandler reklamasjon og heving av kjøp. Særlig gjelder disse sakene reklamasjon, prisavslag, erstatning og heving av kjøp på bil, båt, bobil og campingvogner. Prinsippet vil ofte være det samme ved andre type gjenstander, men den økonomiske interessen er ikke alltid høy nok til at det vil være lønnsomt å bruke advokat på saken.

Typiske saker vi bistår med:

  • klage/reklamasjon etter kjøp av bil, båt, bobil eller campingvogn
  • klage/reklamasjon etter salg av bil, båt bobil eller campingvogn
  • heving av kjøp ved feil på bil, kollisjonsskader, rust, uriktig kilometerstand
  • prisavslag som følge av feil og mangler ved bilen
  • opplysningssvikt fra selger

I kolonnen til venstre på siden, har vi flere kategorier - Reklamasjon bil, Reklamasjon båt osv. Ved å klikke på disse boksene vil du få tilgang på en rekke artikler innenfor det enkelte område. På denne måte kan du få med deg noen gratis tips og hint på veien. Kanskje kan vi også hjelpe deg i din sak?

Har du problemer etter salg eller kjøp av bil, bobil, båt eller campingvogn og vurderer advokatbistand? Da kan vi hjelpe deg. Vi bistår jevnlig klient med bistand i Forbrukerrådet, Forbrukertvistutvalget, forliksrådene og tingrettene. Vi tilbyr bistand over hele landet. Ta kontakt via vårt skjema nedenfor. Den første henvendelsen er gratis.

Husk: i disse sakene får du som regel dekket advokatutgifter via rettshjelpordningen på din ordinære bilforsikring. Kontakt oss for meg informasjon.